275 participants a la cursa d’orientació Lluís Barrera

0
1561

275 corredors van participar diumenge al matí en la vuitena edició de la cursa d’orientació Lluís Barrera, que organitzaven l’Esportiu Penedès i els Xicots de Vilafranca. Es tracta d’un dels nombres més elevats de participats que hi ha hagut en aquest tipus de curses, molts d’ells famílies senceres que van disputar la modalitat de cursa infantil/familiar, pels carrers de la vila.

La Lluís Barrera tenia sortida i arribada a la plaça Milà i Fontanals, davant de Cal Noi-Noi, i va ser guanyada en la versió llarga, la més dura, que transcorria pels voltants de Vilafranca, per Jordi Cautera, seguit de l’equip Silversurfers i tercers van quedar Ivan Artigas i Toni Morera. En categoria femenina, la guanyadora va ser l’equip format per Susana Alcañiz i Cèlia Llurva, seguides d’Anna Pamazova, i Salut Masip va ser tercera. Pel que fa als equips mixtes, els guanyadors van ser l’equip format per Jordi Ginés, Maite Torrejón i Carles Massana. La segona posició va ser per Magí Llaveria i Laura Escolà i la tercera, per Joan Balcells i Sandra Mañosa. Pel que fa a la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors en ordre d’arribada van ser Torreta, Team Power, los Kaktus malorientados, Golfo sur Júnior i Família Melson.

L’acte de lliurament de premis va anar a càrrec de l’excap de colla dels Xicots Aina Mallol i de la mare del Lluís Barrera, Carme Torné.

FER UN COMENTARI