28 espectacles i una picada d’ullet al públic jove al Temporada del Vendrell

0
979

Seguint la tònica habitual, la programació per al primer semestre del 2019 presenta una oferta heterogènia que vol atreure públic del Vendrell, Baix Penedès i fins de comarques veïnes. Però enguany, l’Ajuntament vol atreure al teatre també públic jove amb una nova proposta d’espectacles de petit format, l’Off Temporada, coordinat per la jove actriu Míriam García Bartés. S’hi mostraran tres muntatges més intimistes gràcies a la proximitat física entre públic, actors i actrius,  i amb un llenguatge més proper als nois i noies. Alhora, les entrades tindran un preu més reduït.

Dins d’aquest paraigua, arribaran al Teatre Àngel Guimerà Rosita, (22 de març), una adaptació del text de Federico García Lorca; Khâlid. L’heroi cosmològic, (26 d’abril); Wasted (10 de maig).

l’Auditori Pau Casals acollirà propostes musicals de primer nivell, en l’àmbit de la clàssica, el jazz i una aposta pels joves intèrprets. Hi actuaran el cantautor madrileny Ismael Serrano (16 de febrer), The Black Barbies (19 de gener); l’Orquestra Camera Musicae (8 de febrer); els Conservatoris de Música de la Diputació a Tarragona, de Cervera, de Vila-seca; també el Ronald Baker Quintet, la Cobla Bisbal Jove, Los Saxofonistas Salvajes o la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, entre altres.

De la seva banda, l’Auditori del Tívoli serà escenari on actuaran  Les Anxovetes (2 de febrer); s’hi estrenarà el 17 de febrer Sonall, música per a nadons, un projecte musical i pedagògic de les especialistes en educació musical Gemma Rafecas i Marta Casals; i també hi actuarà el Xavi Díaz Quartet (12 d’abril).

L’altre gran espai escènic del Vendrell, el Teatre Àngel Guimerà, acollirà obres com Memòria de les oblidades (23 de febrer), protagonitzat per Rosa Andreu; El preu, dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom; La niña gorda (30 de març), una producció del TNC i Teatres en Xarxa, nascuda del text de Santiago Rusiñol; l’espectacle humorístic de David Guapo (5 d’abril); la nova comèdia Escape Room, de Joel Joan i Hèctor Claramunt; o el conte teatralitzat El secret de la Lloll (5 de maig).

La programació completa del Temporada gener-juny es pot consultar al web http://temporada.cat.

FER UN COMENTARI