30.000 visites a les primeres Fires de Maig de Vilafranca virtuals de la història

0
669

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès, que enguany s’han celebrat per primera vegada virtualment entre divendres i diumenge al web firesdemaig.cat, han obtingut més de 29.700 visites (Font: Google Analytics). L’alcalde Pere Regull ha dit que aquesta xifra “és una bona dada”.

Ja la conferència inaugural d’Emili Duró titulada “No s’hi val a rendir-se”, realitzada a través de Zoom i retransmesa en streaming per Youtube, va reunir 637 persones, i durant els tres dies de fira es van fer 48 activitats i presentacions en tres espais (Espai Demo, Espai JugaFira i Espai Enogastronòmic) amb una participació total de 1.584 persones.

Els 118 expositors participants, repartits en sis pavellons virtuals, varen poder presentar els seus productes i serveis, interactuant amb els visitants a través dels canals individuals de videoconferència a través de la plataforma Jit.si. Al pavelló de Maquinària Agrícola s’ha fet un sorteig de 1.000 euros entre els 28 compradors que han iniciat la compra a les Fires de Maig Virtuals, i el guanyador és Josep Maria Vallès Borràs, de la Bisbal del Penedès, que va efectuar una compra a l’empresa Motor Albet.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Joan Manel Montfort, s’ha mostrat satisfet pels resultats de la fira: “són resultats que s’han de valorar amb prudència, però crec que s’han complert expectatives”. El regidor no ha descartat que en el futur les fires presencials es puguin combinar amb unes fires virtuals: “potser l’any vinent podem obrir unes fires virtuals 15 dies abans perquè la gent vagi veient ofertes i promocions, s’engresqui i després es vagin tancant els acords durant els dies de Fires”.

FER UN COMENTARI