30 concerts de guitarra, aquest estiu en esglésies de Vilanova, Calafell i Coma-ruga

0
541

La sisena edició del Mediterranean Guitar Festival portarà aquest estiu fins a trenta concerts de petit format dins d’esglésies de Vilanova, Calafell i Coma-ruga. Els organitzadors, els músics Tono Blasi (guitarra) i Ignasi Prunés (violoncel) han programat deu concerts a l’església de la Immaculada Concepció, a Baix a Mar de Vilanova; deu més a l’església de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga, i deu a la de Sant Pere, de la Platja de Calafell.

I és que la filosofia d’aquest festival nascut a la Costa Brava i que va creixent cap a la Costa Daurada consisteix en fer concerts cada setmana en esglésies de pobles de la costa catalana durant la temporada turística, normalment amb la guitarra com a protagonista. A Coma-ruga hi haurà audicions cada dimecres de juliol i agost, a Vilanova els dijous de juliol i agost, i a Calafell, on el festival arriba per primer any, cada dimarts de juliol i agost. Els concerts són sempre a les 9 del vespre i tenen una durada d’una hora. Més informació al web www.mediterraneanguitarfestival.com.

El concert més important d’aquest any serà el del guitarrista Javier Gavara, que realitzarà un concert homenatge a Paco de Lucía, amb actuacions als tres municipis de la vegueria, els dies 20, 21 i 22 de juliol, 17, 18 i 19 d’agost. També actuaran el Trio Dauris, Sam Ballester, Marta Casas, Ignasi Prunés i Marcel Torres duo, entre altres.

FER UN COMENTARI