L’Ajuntament de Vilafranca ha informat que a dia d’avui, i  segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, de titularitat municipal,   hi ha 32 persones positives per COVID-19 a la part de residència, en cap cas en l’àmbit sociosanitari. A més, des del principi de l’emergència sanitària hi ha hagut 3 defuncions. L’Ajuntament ha explicat que aquest dilluns s’acabarà la desinfecció de tot el centre que s’ha dut a terme amb la gestió de l’Ajuntament i a instàncies del mateix centre. També s’ha habilitat un servei de comunicació amb els familiars per informar sobre l’evolució dels pacients.

Pel que fa a la Residència Inglada Via, les persones positives són 20 ides del principi de l’emergència sanitària hi ha hagut 2 defuncions. Segons la direcció d’aquest centre,  la majoria de les persones positives per COVID-19 estan en tractament però no estan greus. La cura es fa des del personal del centre i amb la col·laboració d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS). Els casos greus es deriven a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Les famílies dels pacients són informades puntualment i la residència ha habilitat la part de l’edifici que dóna al carrer Oriol per a les persones sanes i la part que dona al carrer Hermenegild Clascar per a les persones positives. La residència també ha estat desinfectada totalment.

Les altres dues residències de gent gran de Vilafranca, Residència Mare Ràfols i Residència Josefina Mata, no han registrat casos positius.

1 COMENTARI

  1. En referència al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, 32 pacients positius…
    Les seves instal·lacions ronden tencades a cualsevol tipus de visita i familiars, desde meitats del mes pasat.
    Perdoneu però si els pacients porten tant de temps tancats sense sortir ja em direu com cullons han agafat el covi19.
    Feu totes les proves com cal a tot el personal Centre Sociosanitari Ricard Fortuny amb medidas estrictament necessàries per evitar la propagació del covi19 entre tots pacients y sanitaris

FER UN COMENTARI