400.000 euros per ampliar i reforçar el pavelló de Torrelavit

0
650
El pavelló inclourà dues sales de 40 i 37 metres quadrats. // AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Torrelavit va aprovar al ple del passat dilluns les bases per la licitació de les obres del pavelló poliesportiu, en un projecte que ha entrat dins la convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat.

El projecte compta amb un pressupost de 401.518 euros i ha de servir per ampliar l’espai esportiu i millorar-ne la capacitat. Per això, un dels objectius principals de les obres serà l’adequació de dues sales de 40 i 37 metres quadrats, però també es modernitzaran els vestidors i tota la pista esportiva.

Amb aquesta remodelació també s’han de resoldre els problemes de la coberta i reforçar els fonaments de tot l’edifici, per garantir que es pugui construir una planta superior en un futur.

L’alcalde de Torrelavit, Manuel Raventós, i la regidora d’Esports, Aida Alcaide, opinen que aquestes obres contribuiran a millorar l’oferta esportiva municipal, perquè l’adequació de les dues sales “permetrà donar sortida a la demanda d’activitats que fins ara s’han estat fent al Casal de Cultura per falta d’espai”.

La voluntat del govern municipal és començar les obres el més aviat possible per tenir l’edifici a punt abans de la temporada que ve. Segons les previsions fetes, les obres duraran aproximadament sis mesos a partir de l’inici.

FER UN COMENTARI