400 atletes a la Mitja Marató del Vendrell

0
829

400 atletes van participar diumenge a la Mitja Marató del Vendrell, amb victòria absoluta de Jordi Garcia Fernández (1h 12’), del CN Tarraco, i d’Astrid Faganel (1h 36’) en fèmines. El premi al grup més nombrós va ser per al Club Runners el Vendrell.

La mitja constava de diverses proves: Mitja Marató, 10K, 5K, la milla, les curses infantils i de promoció i la cursa d’especials. Totes les curses van transcórrer dins el terme municipal vendrellenc, arribant la Mitja i la 10k fins a Sant Salvador i tornada al nucli vendrellenc. Més de cent persones voluntàries, de Protecció Civil i la Policia Local van ajudar a la logística de la matinal.

En la cursa de 10k, els guanyadors van ser Jordi Linares i Susana Arenas (Runners el Vendrell), quedant primers en categoria local Javier Alonso i Susana Arenas; en la de 5k, Adan Hidalgo i Carolina Menéndez (Runners el Vendrell); en les curses especials, Manel Paco i Nadia Pueyo; en la milla, Toni Serrano i Laia Güixens; i en les curses infantils, Jordi Pizarro i Anna Rovirosa en 800 metres, Roger Vázquez i Ainoa Rodríguez en 325 metres.

FER UN COMENTARI