41 produccions de 9 països, a la 10a edició del Most Festival

0
740
La imatge gràfica d'enguany va a càrrec de Ladyssenyadora.

El Most Festival Internacional de Cinema del Vi arriba, aquest 2020, a la seva desena edició. El festival se celebrarà a Vilafranca entre els dies 5 i 15 de novembre, i al Priorat a partir del dia 27 del mateix mes.

La desena edició del Most ha acollit un total de 41 produccions cinematogràfiques, provinents de nou països diferents, que sumen un total de 994 minuts de metratge. Entre les 41 produccions hi ha 14 documentals, 10 ficcions i 17 espots dedicats al cinema del vi que provenen, sobretot, de Catalunya (42%) i la resta d’Espanya (21%).

A més, aquesta setmana l’organització del festival ha donat a conèixer la imatge gràfica que acompanyarà l’edició del proper novembre i que ha estat elaborada per l’estudi Ladyssenyadora. Els cartells han volgut crear una atmosfera de crim i misteri al voltant del vi i l’estètica vintage: representen una seqüència on, pel que s’hi intueix, una persona n’enverina una altra a través del vi, que en la darrera imatge apareix abocat per sobre de la taula en una clara representació de la sang vessada.

Aquesta desena edició del Most tindrà peces audiovisuals internacionals provinents de països tan diversos com Croàcia, Itàlia, Brasil, França, els Estats Units, Portugal, els Països Baixos i Argentina.

FER UN COMENTARI