44 projectes per votar als presupostos participatius de Sant Pere de Ribes

0
174

Fins a l’11 de novembre es poden votar les propostes acceptades a l’edició d’enguany del procés participatiu per a l’elaboració del Pressupost municipal del 2020 de Sant Pere de Ribes. Dels 46 projectes presentats se n’han escollit 36 i, com a novetat, s’han incorporat aquelles propostes finalistes de l’any passat que no van ser votades per la ciutadania o incorporades en el pressupost municipal. En total la ciutadania podrà escollir entre 44 projectes.

Millores en equipaments esportius i centres educatius, elements relacionats amb les Festes Majors, carrils bici, noves propostes culturals o pedagògiques i programes de sensibilització en la diversitat, són el principal objecte de les peticions presentades, en la gran majoria, per entitats i col·lectius. Els projectes s’agrupen en tres categories: la de projectes considerats inversions (dels quals se’n seleccionaran els més votats fins a exhaurir l’import de 300.000 del pressupost municipal d’inversions de l’any vinent), la categoria destinada a promoure projectes socials, culturals o solidaris (dotada amb 15.000 euros) i la nova categoria d’enguany destinada a projectes de perspectiva de gènere, igualtat, LGTBI i feministes (dotada amb 5.000 euros).

Les votacions es poden fer telemàticament a través del web municipal www.santperederibes.cat i a les Oficines d’Atenció Ciutadana, al CC El Local de Ribes i al CC l’Espai. Hi poden participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi a data 30 de juny i es poden valorar de l’1 al 5 un total de 5 propostes. Cada persona ha de votar a un total de 5 propostes.

FER UN COMENTARI