44 relats eròtics amb DO Penedès presentats i 17 finalistes

0
828

Divendres de la setmana que ve, 25 de setembre, tindrà lloc a la Masia Torre del Gall de Sant Cugat l’acte de lliurament de premis del quart Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès, que organitza la Fundació Futura Penedès. En aquesta ocasió s’hi han presentat 44 relats procedents d’arreu dels territoris de parla catalana, també alguns del Penedès. S’hi lliuraran tres premis i els disset finalistes seran aplegats en un llibre que es presentarà l’any que ve. Tots ells tracten l’erotisme, però també parlen de raïm, de vi, de cellers, de varietats…

El fet de no poder reunir més de deu persones en espais interiors a causa de la pandèmia ha obligat a canviar el format de la vetllada. No es fa en un celler, amb visita inclosa, sinó a l’exterior d’un restaurant, amb sopar de gala i també concert d’òpera amb la soprano Mireia Dolç i el pianista Xavier Dolç. Les inscripcions es poden fer fins al dia 22 a www.futurapenedes.org.

Val a dir que Futura Penedès és el nou nom que ha adoptat el que fa cinc anys va néixer com a Futura Local, amb un canvi que és conseqüència de la nova orientació de la fundació, dedicada a la promoció del Penedès. La junta està formada per Maria Josep Tuyà (presidenta), Jordi Gelida, Carme Gelida, les incorporacions de Berta Jardí, Pere Anton Amadó, Eloi Miralles i Raimon Gusi, i han plegat Carme Colos i Ramona Suriol. Montse Guilera n’és la directora tècnica.

FER UN COMENTARI