466 atletes donen el tret de sortida a la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès

0
280

La 10a Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès ha donat ja el tret de sortida amb la primera prova, el Cros de Sant Pau, que va tenir lloc a Sant Pere de Ribes el 12 de març, organitzada pel GER. El van córrer 466 atletes, entre les modalitats de cros i de mitja, i aquests són els guanyadors i primers líders de la lliga: en cros, victòria masculina per a Arnau Montaner (Esportiu Penedès), seguit d’Agustín Cáceres (CE Deporunners) i de Martí Fontdecaba (AE Talaia), i en fèmines primer lloc per a Gisela Carrion (Brooks Trail Runners), per davant d’Aida Pérez i de Mireia Fumeral (totes dues de Deporunners); en la modalitat de mitja, la primera dona a passar per la meta va ser Lídia Ramos (Blue Motors Geo), segona Marta Bover i tercera Jazmín Viviani (Deporunners), i en homes el podi va ser per a Josep Morales (Deporunners), Marc Conesa (CE Penedès) i Marçal Agut (CN Vilafranca Triatló).

Totes les classificacions es poden consultar a https://lligagranpenedes.cat/. La segona cursa de la lliga serà el 2 d’abril a Vilanova: la Cursa dels Colls.