63 positius i nou defuncions per covid-19 als geriàtrics de Vilafranca

1
1928

L’Ajuntament de Vilafranca informa que la situació de les residències de gent gran de Vilafranca arran de la pandèmia del coronavirus segueix empitjorant. A data d’avui dimecres i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny en aquest moment les persones positives per covid-19 són 38 a la part de residència. En els darrers dies no s’hi ha hagut de lamentar cap nova defunció.

Pel que fa a la Residència Inglada Via, les persones amb símptomes són 25 i s’està a l’espera del resultat dels testos que s’han realitzat a totes elles. Ens els darrers dies s’han produït sis defuncions.

De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment, s’han detectat un total de 63 persones positives o amb símptomes (12,6% del total) i s’han produït nou defuncions.

De les quatre residències, dues, la Residència Mare Ràfols i la Llar d’Avis Josefina Mata, no registren cap cas.

1 COMENTARI

  1. Hi ha perruqueries que no respecten la normativa de desconfinament, hi ha gent sense guardar l,espai de seguretat i no desinfecten res entre client i client, concretament una que està a l,Avinguda de Tarragona cantonada amb la gasolinera de la carretera de Moja

FER UN COMENTARI