Els concerts programats per aquest estiu es passen a l'any que ve.

El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú, el FIMPT, tanca l’edició d’enguany amb un balanç positiu i una xifra de 7.000 persones al llarg del cap de setmana.

El director artístic del festival, Jordi Paulí, s’ha mostrat satisfet amb l’edició d’enguany perquè “hem acomplert el compromís amb la qualitat, amb propostes importants, internacionals”. El director artístic ha destacat la recuperació de l’escenari de la plaça de la Vila, que agrada molt al públic, i ha dit que s’emporta “un record fantàstic. Ha estat una experiència molt bonica, no vull perdre el contacte amb el FIMPT.” I és que aquest ha estat el darrer any de Paulí al capdavant del festival. La regidora de Cultura, Adelaida Moya ha agraït públicament la tasca de Paulí i ha destacat que ha sabut “mantenir el nivell i la qualitat”.

Pensant en la 40a edició

Per Moya “el FIMPT d’enguany ha complert els objectius, l’hem consolidat com un dels festivals de referència en música popular i tradicional, i com una plataforma dedicada i destinada als músics, als creadors, i a les formacions”. La regidora també ha parlat del futur del Festival, que l’any vinent arribarà a la quarantena edició, serà el moment, després de tancar l’edició número 39, de preparar nous plantejaments, de parlar de model organitzatiu, de possibilitats, d’espais, de dimensions…”.

FER UN COMENTARI