El fins ara tinent d’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero (PSC), ha anunciat que repetirà com alcaldable pel PSC. L’anunci l’ha fet acompanyat de figures rellevants dels socialisme municipal com els exalcaldes Fèlix Sogas, Joan Aguado i Marcel Esteve, així com diversos regidors que al llarg dels darrers 35 anys han format part del govern.

Romero ha explicat que amb l’arribada de Pedro Sánchez a la Moncloa, va rebre una proposta per ocupar una direcció general en un ministeri, però que la va rebutjar “perquè a mi el que m’agrada és la política local”. L’actual primer tinent d’acalde de Vilafranca ha explicat que vol encarar la campanya amb una proposta diferent “amb l’objectiu de captar el vot de les noves generacions i presentar Vilafranca com una ciutat capaç de combatre els reptes globals”, ha anunciat.

Francisco Romero és regidor a l’Ajuntament des del 1999, ha ocupat diferents regidories i l’any 2009 va ser alcalde durant un mes, havent de deixar el càrrec després d’una moció de censura. En aquesta darrera legislatura forma govern de coalició amb el PDeCAT i és primer tinent d’Alcalde d’Acció Territorial i Serveis Urbans. “La nostra valoració dels diferents pactes que el PSC de Vilafranca ha fet en els darrers anys amb diferents partits és positiva i sempre estarem disposats a asseure’ns a dialogar i a arribar a acords amb forces polítiques de diferents espais”, ha conclòs.

FER UN COMENTARI