Aquest cap de setmana tindrà lloc a Gelida la setena edició de la fira Funifira, dedicada singularment al maquetisme i el lleure ferroviari, per bé que enguany l’emblemàtic Funicular de Gelida, que inspira el nom i el motiu de la fira, no estarà en funcionament, a l’espera que la Generalitat es decideixi a reparar-ne els problemes tècnics.

Sigui com sigui, hi haurà fira, que dissabte inaugurarà el conseller de Territori de la Generalitat, Josep Rull. L’espai gastronòmic (amb set caces i cellers i sis establiments de menjar) obrirà divendres a la tarda i fins diumenge, a la pista de la Unió Casal Gelidenc, i la fira temàtica s’ubicarà en diferents espais, com l’escola Montcau, el Poliesportiu, la piscina o el camp de futbol.

Això a banda, la Funifira compta amb una vintena d’activitats programades (consulteu l’Agenda de La Fura), entre les quals l’exposició dels 150 anys del Ferrocarril de Tarragona a Martorell, l’exposició permanent del Centre d’Interpretació del Funicular, o diverses rutes turístiques, enoturísti-
ques, visites a cellers gelidencs, al castell o la ruta modernista.

FER UN COMENTARI