87% d’ocupació a la Fàbrica de Joguines de Vilafranca

0
297

Un total de 5.335 persones van passar durant les festes nadalenques per la Fàbrica de Joguines del patge Raimon, que per segon any s’ha obert en una nau del carrer Comerç. Amb aquesta xifra es va arribar al 87% de l’aforament màxim de tots els dies que va obrir, que estava en les 6.131 persones, pràcticament el doble de les 2.600 de l’any passat, quan només va obrir als matins. El fet d’obrir en un horari més dilatat va fer que el patge Raimon hagués de concentrar la seva estada a la Fàbrica, i que s’encarregués de recollir cartes la seva ajudant, la patgessa Dela.

Els primers dies d’obertura de la Fàbrica de Joguines no es van omplir totes les sessions, però sí que es van exhaurir les sessions dels dies 2, 3 i 4 de gener. Si l’any passat l’accés era gratuït i només una persona adulta podia acompanyar dos infants que hi accedissin junts, enguany els podien acompanyar dos adults, i per primer cop l’accés s’han fet pagant, al preu de 2,5 euros per infant i 4,5 per adult.

La procedència dels visitants ha estat el 69% de Vilafranca, el 22% de la resta del Penedès i el 9% restant, de la resta de Catalunya. La producció de l’espectacle de la Fàbrica de Joguines és de l’Ajuntament de Vilafranca, sota la direcció artística i muntatge càrrec de l’artista Jordi Gibert i de Tàndem Produccions, amb la participació de 13 actors i actrius.

FER UN COMENTARI