Dimarts les Drassanes de Barcelona van acollir la segona edició de la Passarel·la Vinícola Penedès, un showroom en el qual hi van participar 44 cellers amb 250 referències diferents  de vins blancs, rosats i negres, així com de Clàssic Penedès i en el qual hi van assistir prop de 900 persones entre professionals de la restauració, establiments i públic especialitzat.

La Passarel·la és una iniciativa impulsada per la DO Penedès amb l’objectiu de potenciar la qualitat i la innovació dels seus cellers. És per això que els cellers participants porten vins amb un denominador comú: l’excel·lència i el prestigi. Segons el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, “La Passarel·la Vinícola Penedès ja és un esdeveniment consolidat dins del calendari vinícola del sector” i ha afegit “aquesta mostra és 100% professional. Els cellers hi participen per a fer negoci i promocionar els seus vins als restaurants i botigues de Barcelona”.

A més els vins i Clàssic Penedès es van poder maridar amb productes de la gastronomia catalana i els assistents van poder conèixer les propostes turístiques del Penedès de la mà d’Enoturisme Penedès, així com conèixer els 2.700 anys d’història vitivinícola del Penedès gràcies a la participació d’ArqueoVitis.

FER UN COMENTARI