Avui dimarts s’ha obert l’accés al nucli urbà de Santa Oliva a través de la carretera TV-2128, ara que ja estan molt avançats els treballs d’eixamplament del pont i de la calçada, la millora del traçat existent i la construcció de noves voreres en un dels costats. Tot i l’obertura d’aquesta via als usuaris, es registraran restriccions i talls alternatius puntuals fins a la finalització total dels treballs, al mes d’abril. La remodelació de la TV-2128 ha servit per adaptar aquesta infraestructura al volum de trànsit que registra i millorar les condicions de seguretat dels vehicles i vianants que hi circulen.

El pressupost de l’obra és de 660.830 € i està finançada per la Diputació de Tarragona, titular de la via. La carretera ha estat tallada des del 28 de gener i per accedir al poble els veïns han hagut d’utilitzar un pas alternatiu per l’N-340.

La TV-2128 comunica el poble de Santa Oliva amb la rotonda de la TP-2125, carretera que uneix el Vendrell amb Sant Jaume dels Domenys

Proteccions per a motos entre Bellvei i Calafell

També a la xarxa viària del Baix Penedès, la Diputació ha finalitzat els treballs de col·locació de 970 metres de proteccions per als motociclistes al llarg de la carretera TV-2126 entre Bellvei i Calafell. Amb aquesta actuació, es pretén millorar la seguretat viària en una carretera molt transitada per les motocicletes. Aquesta actuació ha representat una inversió de 30.000 €.

FER UN COMENTARI