El “Temporada” oferta per primer cop abonaments teatrals i musicals al Vendrell

0
790
Cartellera del primer semestre de 2020.

La programació del “Temporada” del primer semestre de 2020 ofereix per primer cop, a banda de tota una cartellera de concerts i espectacles teatrals al Vendrell, tota una oferta d’abonaments que abarateix el preu de les entrades a canvi de la fidelització dels espectadors. Així per exemple, d’entre una dotzena d’espectacles, es pot escollir l’opció de l’abonament +3, per triar de tres a quatre espectacles amb un 30% de descompte; l’abonament +5, que permet triar entre cinc i set espectacles i ofereix un 35% de descompte; l’abonament +8, que permet triar a partir de vuit espectacles i ofereix un 40% de reducció del preu; i l’abonament jove, per a joves de fins a 25 anys, a meitat de preu anant a partir de 3 espectacles. Entrades i abonaments es poden adquirir a la Regidoria de Cultura; a l’Auditori Pau Casals, a la taquilla (una hora abans de la representació) o bé al web www.temporada.cat.

Pel què fa a les propostes musicals del proper semestre, hi tindran un paper destacat les relacionades amb el jazz. Així per exemple, l’Auditori Pau Casals acollirà el concert de Mònica Green “30 anys&The Project Soul” l’1 de febrer; el Ronald Baker Quintet actuarà el 21 de març: Perico Sambeat i la Big Band de l’Escola Músics ho faran el 9 de maig; i al l’auditori del Tívoli, el Connexions Trio actuarà el 3 d’abril.

Altres concerts del Temporada” seran el projecte musical de caire social, centrat en el fenomen migratori, “Invisibles” (8 de febrer); “Estómac” de la pianista i compositora Clara Peya (15 de febrer); el quartet de violoncels Northern Cellos (11 d’abril): l’espectacle familiar de “Landry El Rumbero” (19 d’abril); el duet de Chicuelo (guitarra flamenca) i Marco Mezquida (piano), el 25 d’abril; o l’actuació de l’Orquestra Camerata XXI (23 de maig), interpretarà el Quartet de corda en mi menor, que fa 120 anys que no s’ha tocat en públic amb l’arranjament d’orquestra de cordes.

Finalment, el 14 de març  Serpico (veu), Juan Antonio Campos (baix), Pemi Rovirosa (guitarra) i Jorge Linares (bateria) oferiran el concert de gala “Kuryous Link en concert”, amb la participació d’amics de la banda com Joan Reig, Pemi Fortuny, Nerea Bassart, Jordi Mena, Zim, Art2, Jimmy Piñol, la Companyia de dansa La Factoria i Manel Lucio, entre altres.

El gruix de propostes teatrals. Al Teatre Àngel Guimerà, per al primer semestre compta amb “Cançó per tornar a casa” de T de Teatre (29 de febrer); “Calma”, del vilanoví Guillem Albà (7 de febrer); “Bye, bye, confetti” (22 de febrer); “Bona gent” amb Quim Masferrer (29 de març); “Lapònia” (4 d’abril); la producció del TNC “Solitud” (18 d’abril): “Cobertura” (8 de maig), amb Bruno Oro i Clara Segura; o la producció infantil “El monstre de colors” (10 de maig).

També es repeteix el format “Off”, un conjunt d’espectacles de petit format pensat especialment per atraure públic jove, en el què espectadors i actors coincidiran tots dalt de l’escenari, amb un aforament reduït, amb “Romeo y Julieta. Una mirada distinta” (14 de febrer); tres obres de microteatre el 20 de març “Casualitats, El Número i La Catarsi); i “P.A.U. Paisatges als ulls”, el 24 d’abril.

Així mateix, al Temporada també hi consta el calendari dels Pastorets i la programació de gener a juny de l’Orgue del Vendrell, amb tres concerts: “Sons de Passió III”, a càrrec de l’Agrupación Música Virgen del Consuelo i l’organista Josep Mateu (27 de març), el lliurament de premis del tercer Concurs Benvingut Socias de composició per a violoncel i orgue (17 d’abril) i el concert “Elles i la música sacra” a càrrec de l’organista Pedro Aguiló i el Cor Joves Veus (22 de maig).

FER UN COMENTARI