El 31è Pessebre Vivent Parlat de Ribes, a la Masia del Carç

0
1378

La Masia del Carç es el lloc triat per a la 31a edició del Pessebre Vivent Parlat de Ribes, organitzat per l’entitat Els Xulius-CSR. Una masia que l’entitat perseguia per poder-hi fer les representacions, i que finalment l’acollirà. El Carç és un caseriu molt antic (segle XIII), proper a Puigmoltó, on hi ha la casa dels amos (Ca l’Almirall) i diverses cases on vivien masores i parcers de la finca. Actualment és propietat de la família Rabasa. El nom de la masia deriva de la planta homònima, freqüent a les muntanyes de la rodalia.

Les representacions d’aquest pessebre vivent itinerant es faran les tardes de Nadal, Sant Esteve, 27 i 28 de desembre, amb tres o quatre sessions diàries, que tindran una durada propera a l’hora i mitja. NO es vendran entrades al lloc de representació, sinó que s’han d’adquirir prèviament al web www.pessebreviventparlat.ribes.org o al Bar Ca La Nisa (c. Major, 13).

La il·luminació, els camins, els elements d’ambientació, els animals i les quasi 200 persones (entre actors, muntatge, atrezzo, vestuari, etc.), juntament amb el so, els efectes especials i la seva itinerància fan que el muntatge cada any sigui espectacular.

FER UN COMENTARI