El CB Samà guanya el 5è torneig de bàsquet infantil de Nadal de Vilafranca

0
1630
El CB Samà, mostrant la copa.

El CB Samà de Vilanova s’ha proclamat guanyador de la cinquena edició del torneig infantil de bàsquet que organitza la SE Casal, i que va tenir lloc a Vilafranca del 2 al 4 de gener, entre el pavelló Joan Marquès i el del carrer Mestre Recasens. En aquesta ocasió, els casalistes van quedar quarts, de sis equips participants.

Al llarg de tres dies es van disputar vint partits, amb el pavelló ple en tots els partits que jugava l’equip local i també en els de la fase final. A la final, el Samà es va imposar al TGN de Tarragona per 92-77, en un partit molt igualat que no es va decantar a favor dels vilanovins fins al darrer quart. El Samà va fer un torneig perfecte, amb set victòries i cap derrota, i s’afegeix així al palmarès del Torneig de Vilafranca, al costat dels guanyadors d’anteriors edicions: SESE de Barcelona, CB Cerdanyola, TGN de Tarragona i  CBT de Tarragona.

En el partit pel tercer i quart lloc, els Lluïsos de Gràcia es van imposar al Casal per un ajustat 86-80. El dia abans, en la fase prèvia, els vilafranquins s’havien imposat als de Gràcia per 79-73. Els locals també havien guanyat, en la fase prèvia, al CB Granollers i al CB Santa Coloma.

Al quadre final del torneig, en va ser elegit com a millor jugador Marc Neila (TGN), millor jugador local Izan García (SE Casal), millor entrenador Àlex Garrido (TGN) i l’equip ideal va estar format per Álvaro Díaz i Paul Mormeneo (del Samà), Nil Rico (Casal), Marc Neila (TGN) i Artur Navarro (Lluïsos).