150 vehicles venuts a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca

0
951

El cap de setmana passat el pavelló firal de Vilafranca acollia la Fira del Vehicle d’Ocasió. Malgrat ser una de les primeres activitats presencials que se celebraven des de l’inici de la pandèmia, l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, organitzadora de l’esdeveniment, valora molt positivament la mostra ja que en tres dies s’han venut 150 vehicles, una dada que suposa haver assolit el 76% de les vendes de l’any passat: és una xifra molt positiva si tenim en compte la situació d’incertesa actual que s’està vivint a causa de la pandèmia de la covid19″, diuen.

3.750 visitants i 550 vehicles exposats

En la 28a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca del Penedès hi han participat 9 concessionaris (Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart, Tallers Atzerà i Vilamòbil) amb 550 vehicles totalment revistats i garantits (kilòmetre 0, demos, gerència o ocasió) exposats en tot el recinte de més de 12.000 metres quadrats, amb grans espais ventilats i zones exteriors.

Durant el cap de setmana, hi han assistit 3.750 persones. Per tal de complir amb les mesures de seguretat i de distanciament social, la fira ha tingut un límit d’aforament de 900 persones a la vegada. Tot i que mai s’hi ha arribat, s’ha realitzat un control d’accés amb entrada i sortida única. A més a més, l’ús de la mascareta era obligatòria, així com el gel hidroalcohòlic. Durant els dos dies de la fira també s’han intensificat les mesures higièniques –amb una aturada de 14.30h a 16h per realitzar tasques de neteja-. Per altra banda, els concessionaris han restringit l’accés als vehicles exposats.

 

FER UN COMENTARI