Tercer llibre del projecte educatiu Traca, del Consell Comarcval del Garraf

0
773

Un món d’històries és el tercer llibre del Projecte Traca del Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, que s’edita per abordar temes educatius i de prevenció amb joves, i que s’adreça a mares i pares amb adolescents a casa. En són els autors Xavier Raventós Cañas i Lluís Cucurull Herreros, amb il·lustracions d’Irene Garzie, correcció de Marta Soler i producció editorial del Cep i la Nansa.

El llibre recull històries amb llenguatge senzill i clar, on s’hi podran veure reflectides les famílies i trobar idees i maneres de fer, que els hi poden ser útils en aquesta etapa de la vida. Es distribuirà de forma gratuïta als equips directius dels instituts perquè el puguin conèixer durant l’estiu, amb la intenció de poder-lo oferir a les famílies de 4t d’ESO i Batxillerat en les reunions que faran l’inici del curs.

La iniciativa dels llibres del projecte Traca es va iniciar amb Una setmana per recordar, un conte per nens i nenes que acaben la primària, per compartir i llegir a casa, i parlar de tot allò que els hi passa: afectivitat, orientació sexual, consums, etc. Després es va editar Jo mai, mai…, un conte adreçat a adolescents de tercer d’ESO, per llegir a l’institut amb el professorat, i parlar de temes i situacions que els hi preocupen: relacions afectives, drogues, sexualitat, assetjament, etc.

FER UN COMENTARI