Tres ferits en un incendi intencionat al Vendrell en el que és un nou cas de violència masclista

0
620
Foto: Policia Local

Aquesta passada matinada s’ha produït un incendi en un pis del carrer del Mig del Vendrell. Segons ha informat l’Ajuntament de la vila, es tracta d’un cas de violència masclista. Tres persones han resultat ferides de diversa consideració per fum i cremades i han estat traslladades a l’Hospital del Vendrell.

Els Bombers han rebut l’avís a les quatre de la matinada i en arribar-hi han comprovat que el foc afectava un dels pisos de la quarta planta. L’incendi ha calcinat totalment el menjador i una habitació, mentre que la resta d’estances han quedat afectades pel fum i l’alta temporatura. Mentre s’apagava l’incendi, s’han desallotjat tots els veïns de l’immoble, els quals han pogut tornar-hi abans de les sis del matí.

Pel que fa a les les causes de l’incendi, l’Ajuntament ha informat que ha estat provocat per l’exmarit de la llogatera, presumptament per motius de violència masclista. L’autor dels fets ha fugit i ha estat localitzat posteriorment pels cossos de seguretat en la part superior d’un local de Les Mates. Després de presentar resistència, ha estat detingut.

Des del consistori vendrellenc s’ha condemnat aquest acte i l’alcalde, Kenneth Martínez, ha demanat “que la justícia actui de forma contundent contra el pressumpte agressor”.

FER UN COMENTARI