Calafell manté les jornades gastronòmiques de Nadal, obrint-les al servei a domicili o per emportar

0
508

L’Ajuntament de Calafell ha decidit mantenir enguany les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal”, que arriben a la novena edició i se celebraran del 23 de desembre al 6 de gener. D’acord amb les associacions empresarials del municipi, les jornades s’obriran al servei a domicili o per emportar, per tal de compensar les limitacions d’aforament i horari que hi haurà durant la desescalada a Catalunya

“Després d’un any especialment difícil per al sector, necessitem recuperar tota l’activitat possible. Sempre amb seguretat, això per descomptat”, deia la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra.

A fi de mantenir l’essència, l’esperit nadalenc i la qualitat de les jornades, els menús, a preu tancat, han de ser elaborats amb plats i productes típics de Nadal. Així mateix, a fi de promocionar  i dinamitzar el territori els vins que acompanyen els plats són de la DO Penedès.

D’altra banda, en la promoció i difusió d’aquestes jornades, Calafell comptarà amb el suport de Sue Moya, una influencer i instagramer que col·labora amb múltiples marques, webs i espais audiovisuals en l’àmbit de la gastronomia i que té una important vinculació amb el municipi.

FER UN COMENTARI