Restablerta la circulació de trens entre Sant Sadurní i Martorell després de cinc mesos d’obres

0
662

Després de cinc mesos d’obres, finalment ahir diumenge Adif va restablir la circulació ferroviària a tota la línia Barcelona-Vilafranca del Penedès-Sant Vicenç de Calders. Per tant, ja és possible anar i tornar de Barcelona sense haver de fer una part del trajecte en autobús. A més, també s’ha restablert la circulació per les dues vies en el tram de Sant Sadurní  i Santa Margarida i els Monjos.

Tot i afectar el servei de Rodalies, les obres (que inicialment havien d’acabar fa més d’un mes) han servit per adequar la via al Corredor Mediterrani. Sobretot s’ha intervingut al túnel de Martorell, adaptant el gàlib per poder implantar el tercer carril i adaptar-lo a l’ample d’estàndard europeu i millorant les instal·lacions de protecció civil.

Durant els cinc mesos que han durat les obres, la circulació ferroviària entre Sant Sadurní d’Anoia i Martorell ha estat interrompuda i el tram s’ha cobert amb autobusos. Tot i això, tal com han denunciat reiteradament usuaris i diferents partits polítics, la poca coordinació entre els horaris dels trens i els dels autobusos ha fet que el temps de trajecte pràcticament es doblés.

FER UN COMENTARI