En suport a la carta oberta del Gremi d’Hostaleria

0
311

El Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú ha enviat una carta oberta a l’Ajuntament sobre les polèmiques afirmacions de la regidora del govern, Marta Jofra, a favor del tancament de bars i restaurants.

Des del PSC lamentem aquestes afirmacions en una de les setmanes que en situacions normals serien les de més treball d’aquest sector, i que hagi coincidit amb noves restriccions a bars i restaurants, amb el clar perjudici per a moltes empreses, autònoms i famílies.

Aquest és un sector que s’ha convertit de forma incomprensible en el punt de mira del govern, ja amb l’increment abusiu de taxes i impostos fet el 2020 i que es traslladarà al 2021.

Des del PSC hem presentat successivament mesures de suport directe amb diverses propostes, que han estat desestimades pel govern municipal, i de fet, les mesures que ells han presentat no han tingut el resultat esperat quan d’un milió d’euros només s’ha pogut mobilitzar un 30% i avui encara no s’han traslladat als beneficiaris.

Aquest govern, amb aquestes afirmacions demostra que viu aïllat de la realitat i la problemàtica que afecta molts treballadors i treballadores i un sector econòmic important que també genera moviments de forma indirecta en altres sectors. Tampoc està a l’altura del moment amb mesures reals que beneficiïn tothom.

Per això emplacem l’alcaldessa a reflexionar davant les queixes successives de les polítiques del govern els darrers mesos, sense diàleg ni participació i ara amb afirmacions demagògiques i sectàries. Demanem també que el govern se’n distanciï i les rectifiqui i, en cas contrari, que li retiri les competències.

Grup Municipal Socialista

Vilanova i la Geltrú

FER UN COMENTARI