Joana Ortega (PDeCAT) visita la Pirotècnica de Canyelles i centra la campanya en la reactivació econòmica

0
911

La candidata núm. 2 del PDeCAT i exvicepresidenta del Govern Joana Ortega va visitar dilluns a la tarda la Pirotècnica Igual acompanyada de diversos candidats i candidates del Penedès, en la qual va deixar clara la prioritat del partit per la recuperació econòmica i per donar solucions als problemes urgents que té la societat, en temps de pandèmia: “la nostra prioritat és donar solucions ràpides, efectives i viables”.

Ortega va recordar que els últims dos anys el Garraf havia estat “a la cua de les inversions en el pressupost de la Generalitat”. També va dir que “les infraestructures sembla que van a la contra, i no al servei de la comarca”; va assegurar que el Garraf, per al PDeCAT, “és una comarca estratègica per donar un impuls a l’economia”, i amb la seva visita a la pirotècnica posava de manifest la seva “aposta pel territori, per conèixer les repercussions de la pandèmia al territori” i per transformar la indústria cap al 4.0 i la digitalització.

L’alcaldessa de Canyelles i candidata núm. 22 Rosa Huguet, va dir que el PDeCAT “som gent de km 0, parlem de la necessitat de rescatar empreses i garantir els llocs de treball, perquè els ERTO no són la solució”.

FER UN COMENTARI