La Quinzena Solidària de Sant Sadurní posa el focus en la cooperació amb els països del sud

0
774

Aquesta setmana comença la 12a edició de la quinzena solidària de Sant Sadurní d’Anoia, Un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament que vol donar visibilitat als projectes que realitzen les diferents ONG i entitats de la vila en relació amb la cooperació amb els països del Sud. A més, les jornades també volen remoure sensibilitats entre la ciutadania per donar a conèixer les causes de les problemàtiques d’aquests països i com les nostres actituds i models de consum poden afectar-los i ser-ne la causa, buscant alhora possibles solucions.

Per aquest 2021 s’han programat diferents activitats que comencen aquest dijous 27 de maig i s’allargaran fins al dia 1 de juliol. Tots els actes es faran a l’espai efímer de Can Guineu amb aforament limitat i amb inscripció prèvia.

La quinzena solidària començarà amb xerrada sobre els projectes que té Mans Unides, a càrrec de Joan Quintana. També es faran presentacions de llibres, teatre breu, contacontes i dues exposicions. D’una banda, una mostra sobre el malbaratament alimentari organitzada per Mans Unides i d’altra banda una exposició sobre els drets econòmics i culturals (DESC) reconeguts per les Nacions Unides, que ha organitzat Amnistia Internacional.

FER UN COMENTARI