CE Vendrell i CP Vilafranca comencen amb mal peu el play off per l’OK Lliga

0
541
Els jugadors del CE Vendrell es conjuren per remuntar l'eliminatòria.

Els dos equips penedesencs que lluiten per ser a l’OK Lliga d’hoquei patins la temporada que ve han començat amb mal peu el play off decisiu, però mantenen opcions. El CE Vendrell va perdre dissabte per 6 a 4 a la pista de l’Alcobendas, mentre que el CP Vilafranca Capital del Vi va caure per 5 a 3 a Palagrugell. Els dos equips, doncs, hauran de remuntar dos gols de desavantatge en els respectius partits de tornada, a casa, que es disputaran el proper cap de setmana.

Els vendrellencs sempre van anar a remolc dels madrilenys. Al minut 10 ja perdien per 2 a 0. Vam poder empatar, primer a dos i després a tres, arribant igualats a la mitja part. La segona part va ser clarament per a l’Alcobendas, que es va situar 6 a 3; a sis minuts pel final va reduir distàncies Pablo del Río. També van marcar pel Vendrell Curro Fernández-Ávila i Jan Escala (dos gols, un d’ells de penal). El partit de tornada serà dissabte a les 7 de la tarda. Objectiu, guanyar de tres gols, per mantenir-se a la màxima divisió de l’hoquei estatal.

Els vilafranquins, per la seva part, van tenir un partit amb alternances en el marcador, en què van acabar molt castigats pels àrbitres amb tres penals en contra, tres faltes directes en contra i tres targetes blaves, algunes molt discutibles, que van ser trascendents. No en va, dos dels gols rebuts van ser de penal i un altre de falta directa. A deu minuts pel final, hi havia empat a tres en el marcador, però el desequilibri final va arribar amb un penal i una falta directa. Pel Vilafranca van marcar Jopan Vázquez (2) i Roger Martí. La tornada, diumenge a les 4 de la tarda, quan hauran de remuntar dos gols si volen tornar a l’OK Lliga, després d’una gran campanya a l’OK Plata.