Els premis als millors estudiants de batxillerat de Vilafranca del Rotary Club homenatgen Joan Palau

0
1211
Enguany s'ha fet entrega dels millors estudiants del curs 2018/2019 i dels millors del curs 2019/2020. // ROTARY CLUB

El Rotary Club va fer entrega dels premis als millors estudiants de batxillerat de Vilafranca el passat 17 de juny, premis que enguany passen a anomenar-se Premis Joan Palau per homenatjar el principal impulsor d’aquests i de les estades i intercanvis de joves estudiants del territori arreu del món. Joan Palau, membre del Rotary Club i molt implicat en la seva vessant acadèmica, va morir el passat mes de desembre.

L’entrega de premis del curs 2018/2019 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia per coronavirus, i per això enguany s’han entregat els premis als millors estudiants del 2018/2019 i als millors del curs 2019/2020.

En el cas de la promoció del 2018/2019, els premiats han estat Helena Giró Garcia de l’institut Eugeni d’Ors amb una nota mitja de 9.468 punts, que actualment estudia Biotecnologia a la Universitat de Barcelona (UB); Pep Martínez Jiménez de l’escola Montagut, amb una nota mitja de 9.496 punts i que a dia d’avui cursa Farmàcia a la UB, i Anna Hill Romero de l’institut Eugeni d’Ors amb una nota mitja de 9.550 punts, que actualment estudia la carrera de Física a la UB.

En la promoció del curs 2019/2020, els tres premiats han estat Roger Vendrell Colet de l’institut Milà i Fontanals amb una nota mitja de 9.720 punts i que actualment estudia Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya, Foix Regull Sabaté de l’escola Montagut amb una nota mitja de 9.746 punts i que a dia d’avui cursa Medicina a la UB, i Marina Travé Ferrer de l’institut Alt Penedès amb una nota mitja de 9.800 punts, que estudia Ciències de l’alimentació.

A causa del coronavirus, els premiats no podran participar als camps d’estiu internacionals que organitza el Rotary Club, però han obtingut un diploma acreditatiu i un Ipad. L’entrega de premis va comptar amb la participació de Maria Josep Tuyà, presidenta del Rotary Club de Vilafranca que va fer un homenatge a Joan Palau; David Amorós, representant dins el Rotary de Vilafranca que portarà l’àmbit de joventut i els premis, i l’alcalde vilafranquí Pere Regull.

FER UN COMENTARI