L’acústica dels germans Saltor, al Mediterranean Guitar Festival de Calafell, Coma-ruga i Vilanova

0
905

El Mediterranean Guitar Festival viurà del 10 al 12 d’agost un dels seus zenits amb la triple actuació que els germans Saltor faran amb les seves guitarres, primer a Calafell, després a Coma-ruga i per acabar a Vilanova. “The virtuous Brothers” és el nom amb què es donen a  conèixer Oriol i Jaume Saltor, que interpretaran principalment cançons acústiques editades als seus dos darrers treballs, “Acústic auhra” i “Fingertips”.

Sobretot temes propis

Els Saltors són un duet de guitarristes que porten més de trenta anys dalt dels escenaris, principalment tocant temes propis, tot i que no renuncien de tant en tant a les versions de Beatles, Eagles o Eric Clapton. Fan música instrumental, molt dinàmica, amb estils eclèctics que van des de blues i el jazz, passant pel pop, el rock i el country o el flamenc, entre altres.

Fa dos anys el duet de Sant Cugat del Vallès es va incorporar al Mediterranean Guitar Festival i ara hi torna com un dels caps de cartell, amb quatre concerts: un a Sitges ja fet al juny, i els tres de la pròxima setmana: el dia 10 a l’església de Sant Pere de la Platja de Calafell, el dia 11 a l’església de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga i el dia 12 a l’església de la Immaculada Concepció de Vilanova. Els tres concerts són a les 9 del vespre.

I una setmana després, del 17 al 19 d’agost, actuarà en aquestes mateixes tres localitats costaneres la guitarra flamenca de Javier Gavara, en un concert titulat “Tribut a Paco de Lucía, el millor guitarrista de tots els temps”.

FER UN COMENTARI