Desmantellada una gran plantació de marihuana a Mediona

0
762
MOSSOS D'ESQUADRA

Agents dels Mossos i la Policia Nacional han desmantellat una plantació interior de marihuana amb capacitat per 4.000 plantes al municipi de Mediona, segons informa l’ACN. Els agents han detingut un home de 29 anys com a presumpte autor de delictes contra la salut pública i de defraudació del fluid elèctric, i van decomissionar 125 quilograms de cabdells preparats per distribuir i diversos materials de cultiu. També han intervingut 770 plantes en el moment de la detenció, que es va fer a un immoble de la Font del Bosc.

La plantació de marihuana estava connectada fraudulentament al subministrament elèctric, fet que suposava un risc d’incendi greu i una defraudció d’uns 35.000 euros.

Segons la investigació, l’organització operava des de la casa des de l’octubre del 2017. Per això, els Mossos calculen que haurien obtingut milions d’euros de beneficis amb l’activitat il·legal.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions a causa dels indicis trobats durant l’escorcoll que relacionen els membres del grup criminal amb altres plantacions de marihuana.

FER UN COMENTARI