Aquest Nadal, nova edició dels Vilafrancs

0
646

Aquesta campanya de Nadal, l’Ajuntament de Vilafranca, l’Associació de Comerciants Centre Vila i la Fundació Pinnae tornen a posar en marxa una nova edició dels VilaFrancs, vals amb descompte per a compres en el comerç local de Vilafranca. Novament, els vals seran de deu euros, dels quals l’usuari el pagarà sis, i els altres quatre seran subvencionats (3,5 els aporta el Centre Vila, de l’aportació que li fa l’Ajuntament, i 0,5 van a compte del comerç, i Pinnae es fa càrrec del cost de la plataforma de venda). En podrà comprar qualsevol persona que disposi de DNI, sigui major o menor d’edat. Cada persona pot adquirir-ne un màxim de cinc, és a dir, per valor de 50 euros. Es posaran a la venda 10.150 VilaFrancs , que equivalen a 101.500 euros.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, recorda que els VilaFrancs es van posar en marxa en el marc del pla de xoc municipal amb motiu de la pandèmia per dinamitzar i incentivar les compres en el comerç de proximitat” i que van tenir molt bona acollida.

Yolanda Lezcano, en representació de l’Associació de Comerciants Centre Vila, ha explicat que els VilaFrancs es podran adquirir des del divendres 3 de desembre fins a exhaurir existències i es podran bescanviar fins al 6 de gener en qualsevol dels establiments que s’hagin adherit a la campanya. Com a les darreres edicions, tots els establiments adherits estaran identificats amb la paraula VilaFrancs pintada a l’entrada respectiva i enguany, com a novetat, a la plataforma de venda hi haurà una fotografia de l’establiment, la qual cosa els hi donarà més visibilitat.

Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, destaca que un dels objectius de la fundació és la promoció econòmica del territori i recorda que “altres places comercials importants com el Vendrell, Reus o Vilanova ens han imitat i això és positiu”.

La compra de VilaFrancs es podrà fer des de la web vilafranca.cat/vilafrancs. Els xecs es podran imprimir o descarregar al mòbil on, mitjançant un codi QR, el codi de barres o el codi numèric, l’establiment podrà fer-ne la comprovació. Es mantindrà el pagament per bizum i targeta.

A la darrera emissió de VilaFrancs, al mes de maig, s’hi van adherir 241 establiments de Vilafranca. Fins al 30 de novembre encara és obert el període per apuntar-s’hi més botigues.

FER UN COMENTARI