41 expositors locals participen diumenge al “Subirats Tasta’l”

0
532

Aquest diumenge, entre 10 del matí i 3 de la tarda, Sant Pau d’Ordal acull la setzena edició del “Subirats Tasta’l”, la mostra de vins, caves, gastronomia i productes de la terra en la qual participen un total de 41 expositors, pràcticament tots del municipi.

Després de l’aturada forçosa de l’any passat provocada per la pandèmia, enguany la mostra torna amb novetats destacables. Per una banda, i amb la finalitat de garantir la seguretat d’assistents i expositors, l’espai de fira creix, començant davant de l’Ajuntament, avançant pel carrer Ponent fins a donar tot el tomb  a la plaça Subirats. A més, els expositors estaran separats entre ells i els de gastronomia i vins no es concentraran com fins ara en una mateixa zona, sinó que s’escamparan per tot el recorregut. També és nova la iniciativa de posar a la venda la “Cistella de Subirats”, un cabàs amb productes de proximitat.

A banda de passejar i poder fer degustacions gastronòmiques i de vins i caves (els tiquets es vendran fins avui divendres telemàticament  a través del web enoturismepenedes.cat i el diumenge a la mateixa mostra), els visitants podran gaudir d’una caminada guiada de natura, d’una passejada amb bici elèctrica, de tastos d’olis, vins blancs xarel·los i escumosos Premis Vinari o d’un maridatge de productes de la Cistella de Subirats amb escumosos.

A més, durant tot el matí hi haurà activitats i tallers infantils gratuïts. Per promoure la mobilitat sostenible, els visitants que arribin caminant a la Fira, seran obsequiats. Per això s’habilitarà un aparcament a la zona esportiva de Lavern, que se sumarà al de l’estació de tren perquè es deixin els vehicles i s’utilitzi el nou carril bici i per arribar fins a Sant Pau.

FER UN COMENTARI