El Vendrell impulsa un servei gratuït de suport psicològic per als joves de 15 a 30 anys

0
491
El 1r tinent d'alcalde i portaveu del Govern, Christian Soriano, LA FURA.

El Govern del Vendrell ha presentat les principals línies d’actuació del projecte “El Vendrell Avança” per aquest 2022. El 1r tinent d’alcalde i portaveu del Govern, Christian soriano, ha anunciat que “la situació econòmica és positiva”, la qual cosa permet a l’executiu “seguir avançant en la recuperació econòmica i la reactivació social”.

Després d’un 2021 marcat per la posada en marxa de la gratuïtat de les escoles bressol a P2 i l’inici de les obres de Quatre Fonts i el carril bici, Soriano ha anunciat ara la gratuïtat del servei psicològic per als joves entre 15 i 30 anys i que estiguin empadronats al municipi: “Som conscients que una de les principals conseqüències de la pandèmia pels més joves és l’empitjorament de la salut mental”.

El portaveu del Govern també ha remarcat la necessitat “de lluitar contra l’estigma de la salut mental” i confia que aquesta mesura permeti al jovent accedir a un “servei tan necessari com aquest”. En aquest sentit, el portaveu del govern ha explicat que ja s’està treballant en l’elaboració d’un conveni amb la Xarxa Sanitària de Sant Pau i Santa Tecla per poder oferir aquest servei en els propers mesos. La intenció de l’Ajuntament és posar-lo en marxa al Casal Jove del municipi.

Es dupliquen els bons comercials i els pressupostos participatius

LAjuntament del Vendrell, però, també donarà continuïtat a altres mesures que fins ara han donat bons resultats. En aquest sentit, Soriano ha anunciat que la campanya “Bons del Vendrell” tornarà a tenir cabuda aquest 2022, en aquest cas en dues fases diferents: “Fruit de l’èxit de la campanya anterior, l’Ajuntament ha decidit doblar la iniciativa i impulsar-la als mesos de març i novembre, amb una partida total de 200.000 euros”. També es destinarà un import de 200.000 euros als pressupostos participatius del 2022 que, segons Soriano, seran els “més ambiciosos de la història del Vendrell”.

El portaveu del govern també ha anunciat  la construcció d’un circuit agility per a gossos a la zona de Mas d’en Gual, que s’iniciarà el pròxim mes de febrer i que servirà “per obrir un espai al municipi on els animals puguin gaudir amb tranquil·litat”.

FER UN COMENTARI