Víctor Romero, alumne de l’Escola d’Hostaleria de Sitges, ha guanyat el segon premi del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya amb el seu còctel “ADN Garraf”, celebrat aquesta setmana a Sant Pol de Mar.
L’alumne és deixeble del reconegut sommelier David Martínez, professor de la mateixa Escola amb seu a l’Institut Joan R. Benaprès de Sitges.
El còctel ADN Garraf pretén recordar el massís i la flora autòctona del Garraf. En la seva composició intervenen ginebra infusionada en romaní; ginebra infusionada en farigola i pebre rosa de Ribes; xarrup de cítrics i fonoll; vermut sec i suc de llimona. La combinació premiada és un aperitiu amable, que convida a la bona taula i sedueix tots els paladars.
L’ADN Garraf es va crear a la mateixa Escola d’Hostaleria de Sitges. En aquest centre s’imparteixen cicles formatius de cuina, sala, recepció i gestió d’allotjaments, així com pastisseria i guies turístics, en el marc de la Formació Professional.