Víctor Romero i el seu còctel “ADN Garraf” guanyen el segon premi al Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya

0
388
L'ADN Garraf. //NODE GARRAF
Víctor Romero, alumne de l’Escola d’Hostaleria de Sitges, ha guanyat el segon premi del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya amb el seu còctel “ADN Garraf”, celebrat aquesta setmana a Sant Pol de Mar.
L’alumne és deixeble del reconegut sommelier David Martínez, professor de la mateixa Escola amb seu a l’Institut Joan R. Benaprès de Sitges.
El professor David Martínez i l’alumne Víctor Romero. // NODE GARRAF
El còctel ADN Garraf pretén recordar el massís i la flora autòctona del Garraf. En la seva composició intervenen ginebra infusionada en romaní; ginebra infusionada en farigola i pebre rosa de Ribes; xarrup de cítrics i fonoll; vermut sec i suc de llimona. La combinació premiada és un aperitiu amable, que convida a la bona taula i sedueix tots els paladars.
L’ADN Garraf es va crear a la mateixa Escola d’Hostaleria de Sitges. En aquest centre s’imparteixen cicles formatius de cuina, sala, recepció i gestió d’allotjaments, així com pastisseria i guies turístics, en el marc de la Formació Professional.

FER UN COMENTARI