0
668
Paula García durant l'actuació. // RÍTMICA SANT SADURNÍ

El passat diumenge dia 20 de febrer es va disputar al pavelló Els Pins de Sitges la segona fase comarcal (Alt Penedès i Garraf) de gimnàstica rítmica Individual, on participaven 144 gimnastes.

El Club Rítmica Sant Sadurní participava a la competició i va pujar al podi en cinc ocasions: Paula García va aconseguir la medalla d’or en categoria Juvenil nivell A amb l’aparell de maces, i també va obtenir la primera posició Lídia Pavaloaia en categoria Aleví nivell A amb l’aparell de pilota.

Berta Olivas i Clara Batalla es van penjar la plata en categoria Benjamí nivell A amb l’aparell de cèrcol, i també va quedar en segona posició al podi la gimnasta prebenjamina nivell B Èlia Càliz, que competia amb mans lliures.