Un miler de persones assisteixen a una festa il·legal al Montmell

0
492
Alguns dels assistents a la festa del Montmell. // ARIADNA ESCODA - ACN

Aquest cap de setmana s’ha celebrat una festa il·legal a un descampat del Montmell, segons informa l’ACN. La festa, una “rave” que va iniciar-se el dissabte a la nit, va provocar una mobilització dels Mossos d’Esquadra al lloc dels fets.

Els agents van envoltar l’espai amb una quinzena de dotacions i, si bé no van procedir a desallotjar l’espai degut a l’alt nombre de persones concentrades, sí que van controlar-ne els accessos per evitar que hi participessin més persones, i també controlaven els assistents que en sortien perquè no agafessin el cotxe si no es trobaven en condicions de fer-ho.

La rave, batejada amb el nom de “Carnival” i en la qual molta gent anava disfressada, es va convocar a través de les xarxes socials. La festa es feia en un descampat ubicat a la Vall de Sant Marc, a uns vint minuts del nucli urbà del Montmell, i comptava amb unes carpes amb barra per comprar beguda i menjar, un espai per a objectes perduts i un escenari des d’on s’hi duen a terme actuacions de dj’s.

Al voltant de l’escenari i la carpa, els participants van instal·lar diverses tendes de campanya per passar les nits de dissabte i diumenge. L’organització també va comptar amb generadors electrògens per als equips de so i il·luminació. De moment, no hi ha detinguts. Segons els assistents, la d’aquest cap de setmana és una de les raves més grans celebrada darrerament a la província de Tarragona.

FER UN COMENTARI