Marcel Pons, finalista del concurs “Millor recepta asiàtica de l’Estat”

0
645

El xef Marcel Pons, cap de cuina del restaurant En Rima de l’Hotel Mastinell de Vilafranca, és un dels tres finalistes de la sisena edició dels Asian Culinary Awards, concurs de referència de la cuina asiàtica que organitza UDON Asian Food.

Pons va estudiar cuina al CETT, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, i ha treballat al restaurant El Nacional Barcelona i també a l’Angle, restaurant amb dues etsrelles Michelin que presenta les propostes de cuina d’autor creativa i de tradició del reconegut xef Jordi Cruz.

La final es durà a terme el dimecres 9 de març a HIP – Horeca Professional Expo, un esdeveniment per a professionals de l’hostaleria i la restauració que se celebra a Madrid. A més, en el marc de l’HIP també es durà a terme e l’Hospitality 4.0 Congress, amb vuit auditoris, més d’una trentena de conferències i més de 450 ponents amb agendes específiques per cada segment de la indústria.

Amb relació a l’Asian Culinary Awards, el xef Marcel Pons competirà a la final amb la proposta “Noodles contemporanis”, que es basa en albergínia xinesa amb miso, nous, edamame i bolets xitake, amb la idea de crear un plat vegà i fusionar-hi les cuines asiàtica i àrab, mesclant-hi menta, iogurt de coco i pasta de curri vermell.

Pons competirà contra Alberto Montes, extremeny del restaurant Atrio, i el burgalès Javier Andrade. Els finalistes s’enfrontaran en una batalla final en directe davant un jurat format per grans professionals del sector. El guanyador s’endurà un viatge a l’Àsia valorat en 3.000 euros, i el segon i tercer guanyaran 1.000 i 500 euros respectivament.

FER UN COMENTARI