El grup musical Les Ombres torna a actuar a l’Arboç per La Marató de TV3

0
630

El proper diumenge 27 de març el grup musical Les Ombres actuarà al teatre El Centre de l’Arboç per recaptar fons per La Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut mental. Aquesta serà la novena actuació solidària del grup, que enguany torna a la normalitat després d’haver suspès la seva activitat el passat 2021 a causa de la pandèmia per coronavirus.

El concert, que es durà a terme a les 18h de la tarda, oferirà versions de les cançons més populars del pop-rock de les decàdes dels 60 als 90; i a més aquest any Les Ombres estrenaran versions d’èxits com Think For Yourself, Till There was You, Nowhere Man, A Taste of Honey i I Saw her Standing There, de The Beatles, o el Heart of Gold, de Neil Young.

“Les Ombres” és un grup format per Sisco Pomar a la bateria, Josep Josa a la guitarra solista, Jordi Gol al baix i teclats, Jaume Batlle guitarra rítmica i veus, Ricard Ribas a la guitarra, teclats i veus i Pep Ribas com a vocalista. Per aquesta actuació també comptaran amb la participació de Miquel Carpena, Esteve Cruanyes Jr. i el grup Origen VNG com a artistes convidats.

Les entrades tenen un preu de 10 euros, són sense numerar, i ja es poden comprar a la Papereria Montserrat, al carrer de l’Hospital 20 o a la Granja Cafeteria Ca la Sònia, a la plaça de Catalunya 19. També hi ha entrades de donació de fila zero. Igualment, hi haurà la possibilitat de comprar l’entrada a la taquilla de “El Centre” mitja hora abans de començar el concert, a condició que l’aforament així ho permeti.

Aquest concert benèfic compta amb la col·laboració de l’Elenc Artístic Arbocenc i de l’Ajuntament de l’Arboç.

 

FER UN COMENTARI