Sopa de Cabra, Macaco i Manel actuaran al Festival Gloriós de Vilafranca, previ a la Festa Major

0
799
Manel actuarà el 28 d'agost a Vilafranca.

El quintet administrador de la Festa Major de Vilafranca va donar a conèixer divendres el cartell del Festival Gloriós 2022, el cicle de concerts que tindran lloc els tres dies previs a la festa major, i que es faran a la Zona Esportiva. Manel (el 28 d’agost), Sopa de Cabra (el 27 d’agost) i Macaco (dia 26) en seran els caps de cartell. Tots els concerts començaran a les 11 del vespre.

El divendres 26 d’agost obriran el Gloriós 2022 Macaco, acompanyats pels penedesencs Derrumband. Macaco hi presentarà algunes de les cançons del disc que publicarà a finals d’any, “Vuélame el corazón”, i Derrumband reivindicarà la rumba en el vessant més orquestral.

El dissabte 27 serà el torn de Sopa de Cabra i Tàrraco Surfers. Sopa de Cabra presentarà els 30 anys de “Ben endins”, l’emblemàtic disc en directe que contenia els grans èxits de la primera etapa del grup (és el disc més venut de la història del rock català, amb més de 100.000 unitats venudes). Tàrraco Surfers és una banda de versions de tots els estils i totes les èpoques musicals a ritme de surf.

I el diumenge 28 actuaran Manel i Arribar i ploure. Manel hi tocarà les cançons de l’àlbum “L’amant malalta”, que combina tradició i electrònica ampliant les fronteres del seu pop obert al hip hop, rythm and blues i sintetitzadors. Arribar i ploure, per la seva part, que neix de la fal·lera de l’actor Ricard Farré i del músic Àlex Pujols per dur a escena un concert cançons originals irreverents i iròniques de diferents estils musicals.

Els concerts tenen un preu de 15 euros (més 68 cèntims de gestió) i l’abonament pels tres concerts val 40 euros (més dos euros de gestió). Si bé començaran a les 11, a partir de les 8 del vespre hi haurà oberta tota una zona “Village” amb foodtrucks i zona de vins i caves.

FER UN COMENTARI