Mediona recupera la Mostra de Cervesa Artesana presencial i espera 7.000 assistents

0
491
MOSTRA DE CERVESA ARTESANA DE MEDIONA

Aquest dissabte, Sant Joan de Mediona recupera la mostra de cervesa artesana després de dos anys d’aturada obligada i de buscar alternatives adaptades a la situació sanitària. Amb l’impuls de l’empresa local de cervesa artesana Ales Agullons, i amb el suport de l’Ajuntament, aquest 2022 la mostra tornarà a la normalitat amb les parades i activitats al camp de futbol i també en altres espais del poble.

Enguany, la mostra més representativa del municipi arriba a la 17a edició, demostrant un ampli recorregut que la defineix com una fira més que consolidada i referent al territori dins el món de la cervesa artesana internacional. En aquesta edició, que es durà a terme durant tot el dia, hi participaran més d’una setantena d’estands de cervesa d’arreu de l’estat i dos representants internacionals provinents d’Itàlia i Argentina.

Per altra banda, també hi haurà 25 parades d’artesania, art i menjar que complementaran la mostra de cerveses, i la fira comptarà amb la programació de diverses activitats. Així, a les 12h del migdia els Castellers de Mediona faran pilars, i també hi haurà animació infantil i musical pels carrers. A les 18h de la tarda el Grup Bulsara durà a terme un concert tribut a Queen, i a les 21.30 de la nit el Grup Seventies oferirà un concert de versions de rock de la dècada dels 70.

La fira de la cervesa obrirà portes a les 11h, i des de l’organització esperen acollir unes 7.000 persones, igualant la xifra d’assistència del 2019 a la darrera edició presencial.

FER UN COMENTARI