Roben tots els equips d’il·luminació del camp de futbol de l’Espirall de Vilafranca

0
142

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha denunciat el robatori de tots els equips electrònics d’encesa d’il·luminació del camp de futbol del barri de l’Espirall. Els fets es van produir la matinada de dimarts a dimecres, quan uns desconeguts es van dur els 24 aparells i van deixar inutilitzat l’enllumenat de la instal·lació. El consistori calcula que la reparació dels danys pot costar almenys 15.000 euros i preveu que les tasques de reposició s’allargaran un mínim de tres setmanes, ja que hi ha manca d’estoc de material al mercat majorista. El cas és en mans dels Mossos d’Esquadra.

Per tal d’evitar futurs robatoris, l’Ajuntament ha anunciat que té previst col·locar sensors d’obertura a tots els armaris elèctrics a l’exterior, que estaran connectats a la central d’alarmes. Això s’afegeix a tot el sistema d’alarmes que ja disposen els equipaments esportius, que detecta el tall de cablejat elèctric, i també està connectat a la central d’alarmes.

Actualment, també es compta amb alarmes antiintrusió a totes les instal·lacions i circuit de videovigilància i els caps de setmana l’Ajuntament té contractat un servei de vigilància permanent les 24 h a la Zona Esportiva.

FER UN COMENTARI