Vilanova acollirà els dies 17 i 18 de juny la 33a Fira del Vehicle d’Ocasió

0
361

La plaça de port de Vilanova, al costat del passeig marítim, tornarà a acollir els dies 17 i 18 de juny la Fira del Vehicle d’Ocasió i la Mobilitrat Sostenible, en la seva 33a edició. En aquesta ocasió, la fira posa l’èmfasi en la mobilitat sostenible, amb una gran presència prevista de vehicles amb etiqueta mediambiental C, híbrids, híbrids endollables i elèctrics, que permetran rejovenir el parc automobilístic de Vilanova i comarca. Hi participen cinc concessionaris, que són Autocam, Grup Garcia, Grup Jounou, Remm Guitart i Tallers Atzerà. Hi haurà exposarts més de 300 vehicles revisats i amb garantia. A més, als més de 6.500 metres quadrats de fira també s’hi exposaran novetats KM0 i hi haurà una zona d’oulet. També es donarà la possibilitat de sortir a provar els vehicles. 

La Fira del Vehicle d’Ocasió i la Mobilitat Sostenible de Vilanova està organitzada per l’Associació de Concessionaris oficials de Vilanova, amb el suport de l’Ajuntament, A banda de turismes, hi haurà furgonetes i micro-cotxes, a preus excepcionals i amb bones condicions de finançament. 

Una fira d’accés gratuït

La fira tindrà l’accés gratuït per a tothom, i el seu horari d’obertura serà els dos dies de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre.

FER UN COMENTARI