Calafell farà que les zones de càrrega i descàrrega siguin de pagament fora d’hores

0
210
Una zona de càrrega i descàrrega a Calafell.

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat que algunes zones de càrrega i descàrrega dels nuclis de la Platja i de Segur Platja tinguin un ús dual. Això vol dir que, fora de l’horari del servei de càrrega i descàrrega, passaran a ser zones d’aparcament regulat per al qual s’haurà de pagar. En alguns casos funcionaran com a zona blava i en altres, com a zona taronja, depenent del carrer.

Des del govern local han explicat que han pres aquesta decisió perquè els nuclis de Calafell Platja i de Segur Platja són els que concentren més activitat comercial i també reben una gran afluència de persones. Això genera una demanda elevada de places d’aparcament.

El servei de càrrega i descàrrega està actiu de les vuit del matí a les cinc de la tarda en els dies laborables, i de les vuit del matí a les tres de la tarda els dissabtes. Quan finalitza aquest horari, els vehicles poden aparcar de forma lliure i gratuïta en aquests espais. Convertint-los en aparcament regulat, el Consistori vol garantir una rotació dels vehicles.

L’Ajuntament ja ha començat a pintar aquests trams i a posar la nova senyalització, i s’espera que estiguin en actiu els pròxims dies.

FER UN COMENTARI