190 hectàrees per oferir-te els albercocs més dolços i plens de nutrients

0
207
Contingut patrocinat per

De mida petita, pell vellutada i de color grogós ataronjat, els albercocs són una de les fruites més apreciades de l’estiu, i a Ametller Origen els cultivem i collim d’una manera concreta perquè els puguis gaudir en la seva màxima esplendor. Actualment, tenim 190 hectàrees de camps propis on cultivem albercocs, concretament a la zona del Penedès i a Múrcia, i els collim de maig a setembre.

Selecció d’una varietat concreta

Tenim una manera de fer concreta i única, per això seleccionem aquelles varietats d’albercocs que són més resistents a condicions d’estrès hídric, i els deixem a l’arbre fins que es troben en el seu punt òptim de maduració, perquè siguin més dolços i estiguin plens de nutrients.

Tanmateix, al moment de collir-los ho fem directament en les safates on es comercialitzaran; d’aquesta manera, ens assegurem que tenen el menor moviment possible i evitem així possibles desperfectes derivats de la seva manipulació. A més, portem els albercocs dels camps a les botigues en menys de 12 h perquè els puguis gaudir en la seva màxima frescor. Ara que ja saps quina és la nostra manera de fer, gaudeix al màxim dels albercocs.

Una manera de fer única

Tot el que tastes a Ametller Origen té un perquè. I és que dels nostres inicis, hem desenvolupat un ADN propi que ens caracteritza als camps, a l’obrador i a les botigues, i que ens permet oferir-te aliments de qualitat, amb el màxim de sabor i nutrients, així com productes diferencials que no trobaràs enlloc més: préssecs, albercocs, figues, cireres, enciams, tomàquets, gaspatxos, cremes, formatges, iogurts, truites, fruita seca entre d’altres.

FER UN COMENTARI