Des dels nostres inicis, a Ametller Origen hem desenvolupat un ADN propi, genuí i autèntic, tant als nostres camps com a l’obrador i a les botigues, per oferir-te aliments de qualitat i diferencials, amb el màxim de sabor i nutrients. I és que som molt més que un origen perquè tenim una manera de ser, de treballar, de conrear, de crear, de produir, de viure, de créixer, d’estimar el camp, de cuinar, de somiar i d’entendre la sostenibilitat.
Com elaborem les nostres cremes de verdures?
L’any 2006 vam posar en marxa l’obrador central, ubicat a Olèrdola, una cuina de 4.000 m² on elaborem una àmplia gamma de productes frescos com les truites, les sopes, els iogurts, les cremes o els plats cuinats, entre altres, com tu ho faries a casa. Cuinem de manera 100% natural, sense afegir additius ni tractaments tèrmics per allargar-ne la vida útil, amb l’objectiu de preservar al màxim les seves propietats organolèptiques i nutricionals. Un cop cuinades les portem directament a botiga, en menys de 24 hores, perquè les puguis gaudir acabades de cuinar.
En el cas de les cremes de verdures, tenim una manera de fer que ens diferencia i és que primer sofregim les verdures i, posteriorment, les bullim. D’aquesta manera en potenciem el sabor natural. Tenim diferents varietats, algunes durant tot l’any, com les cremes de carbassó, de carbassa, de pastanaga, vichyssoise, de verdures i thai (pastanaga i coco) i d’altres que elaborem en funció de la temporada; com la de pèsols, de carxofa, de bròcoli i kale o de bolets.