L’Ajuntament de Santa Fe organitza el proper dilluns dia 1 de maig una nova edició de la Fira de la Via Augusta, en la qual es podran comprar i degustar diferents productes agroalimentaris de la vegueria Penedès. El visitant hi podrà trobar formatges, embotits, pa, xocolates, mel carquinyolis, verdures, aviram, herbes, olis, licors, galetes, most, bolets, melmelades i molts altres productes elaborats artesanalment.

Complementaran la mostra un mercat d’artesania (ceràmica, teules pintades, bijuteria, jocs, sabons…) i un espai de degustació de vins i caves elaborats per cinc cellers de Santa Fe. Per amenitzar la jornada s’ha programat un ampli ventall d’activitats gratuïtes per a grans i petits. Trobada d’intercanvi de plaques, espectacle de bombolles de sabó, una demostració de trial a càrrec de Marcel Justribó, passejades amb burro pel poble, “cavallitos” de tracció manual, jocs gegants i altres jocs tradicionals en són només un exemple.

La fira, que tindrà lloc a la zona dels Pins de Cal Ferret, obrirà a 2/4 de 10 del matí amb una botifarrada popular a la zona habilitada per a les degustacions dels stands. També hi haurà servei de bar, una foodtruck de cuina catalana i una creperia que oferiran menjar durant tot el dia. Des de la zona d’aparcament habilitada, es podrà accedir a la fira a peu o amb un trenet gratuït.

FER UN COMENTARI