Un restaurant de Sant Martí Sarroca, finalista al concurs del millor ‘Carajillo 43’

0
361
El xef Andrés Torres, del restaurant Casa Nova.

El restaurant Casa Nova de Sant Martí Sarroca, que dirigeix el xef Andrés Torres, ha estat nomenat finalista del concurs del millor ‘Carajillo 43’ a Madrid Fusión. El cigaló presentat per Torres, titulat DAMA 43, ha estat seleccionat per la seva “innovació i qualitat”.

Segons expliquen des del restaurant penedesenc, el DAMA 43 és una recepta que combina “el profund aroma de cacau amb notes de xocolata, provinents de pells de cacau guatemalenc i cafè colombià d’alta qualitat”. Aquests ingredients són torrats de forma artesanal i processats al restaurant, “utilitzant una cafetera V60 per ressaltar les seves característiques al costat de l’icònic Licor 43”.

A més del restaurant Casa Nova, hi ha cinc establiments més de diferents punts de l’Estat espanyol que han estat nomenats finalistes del concurs. La final tindrà lloc el dimarts 30 de gener a la Sala de Cates de The Wine Edition Wines from Spain, a Madrid, on els participants podran demostrar les seves habilitats en l’elaboració del cigaló.

El restaurant Casa Nova de Sant Martí Sarroca ja ha estat guardonat amb una Estrella Verda Michelin i està recomanat per la Guia Repsol, gràcies a l’habilitat i la creativitat del xef Andrés Torres. Aquest reconeixement a Madrid Fusión no fa més que reforçar la destresa de Torres i el seu equip a l’hora de combinar tradició i innovació.

 

FER UN COMENTARI